Taakgroep Pastoraat

De Wijkgemeente Beilen is verdeeld in 2 geografische wijken. In iedere wijk is 1 predikant werkzaam. Deze werkt samen met een pastoraal team, samengesteld uit een wijkcoördinator, wijkouderling(en) en pastoraal bezoekers/contactpersonen. De wijken zijn opgedeeld in secties, bij iedere sectie hoort een pastoraal bezoeker/contactpersoon.

In het jaarboekje van onze gemeente staat de exacte indeling met de daarbij behorende wijkbezoekers. Het jaarboekje kunt u verkrijgen bij het kerkelijk bureau, daarnaast is het jaarboekje ook in de Scipio app te lezen.

Wijk West

Ds. Joanne (J.P.) Greving is verantwoordelijk voor het pastorale werk in wijk West. Daarnaast ondersteunt ze het jeugdwerk door de verbinding te leggen tussen de jongeren uit de gemeente en de volwassenen.
Ds. Greving is voor 50% verbonden aan onze gemeente.

Werkzaam op: maandag, dinsdag en vrijdagochtend.

T: (0593) 75 08 16                E: jpgreving@pgbeilen.nl

Wijk Oost

Ds. Magda (M.M.) Hazeleger is verantwoordelijk voor het pastorale werk in de wijk Oost van de wijkgemeente Beilen en zij heeft de tehuizen ’t Stroomdal en de Witte Valken onder haar hoede . Daarnaast is ze aangesteld om te werken aan alles wat te maken heeft met de verbinding tussen kerk en dorp. Ds. Hazeleger is voor 100 % verbonden aan onze gemeente.

T: (0593) 76 90 36             M: 06 44 05 87 23

E: mmhazeleger@pgbeilen.nl

 

Tehuizen

Ds. Patrick (P.) de Vries is verantwoordelijk voor het pastorale werk in de wijkgemeente Hijken-Hooghalen. Daarnaast ondersteunt hij de kerkenraad in die dorpen en denkt hij mee in de activiteiten die deze wijkgemeente organiseert. Verder is Ds. de Vries verantwoordelijk voor de pastorale zorg in de tehuizen: Bernhardstede, Hofstaete, ’t Markehuus en Spectrum. Ds. De Vries is voor 50% verbonden aan onze gemeente.

Werkzaam op: woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

T: (0593) 75 08 16               E: pdevries@pgbeilen.nl