Kerkelijk Bureau

Het kerkelijk bureau is geopend op

Maandag- en woensdagochtend: 9.30 – 11.30 uur.

Medewerkers

Marijke Selles – aanwezig op maandag, woensdag
Emiel Ludwig – aanwezig op maandagmiddag

Vrijwilligers

Marian Bakker – Ledenadministratie
Dina Zomer – Balie

Collectebonnen

Collectebonnen zijn verkrijgbaar tijdens de openingsuren. Tevens kunt u collectebonnen bestellen via de webwinkel. Er zijn collectebonnen van € 0,50, € 1,00 en € 2,00.

Verhuizing of andere mutaties

Gemeenteleden worden gevraagd mutaties zoals geboorte, huwelijk en verhuizingen zowel binnen als buiten de gemeente bij het kerkelijk bureau te melden.

 

Contactinformatie
Witte Valkenstraat 4  | 9411 LG Beilen
Postbus 155  |   9410 AD Beilen
T  0593-523201  |  E  kerkelijkbureau@pgbeilen.nl

Scipio-app

Onze gemeente gebruikt de Scipio-app. In deze app kunt u het meest recente nieuws lezen, u kunt aan de collecte doneren en in een oogopslag zien wat er te doen is in onze gemeente. Maar ook podcasts en bezinningsmomenten worden u aangeboden en de nieuwsbrieven van onze beide wijkgemeentes kunt u lezen in de Scipio-app.


Wilt u u op de hoogte blijven? Installeer dan de Scipio-app
Stuur een mailtje naar het Kerkelijk Bureau, u ontvangt een uitnodiging om de app te installeren.

Vervolgens kunt u de app downloaden via de app-store van uw mobiele telefoon (Scipio app (socie)). Vul het mailadres in -dat moet hetzelfde mailadres zijn waar ook de uitnodiging naar toe is verstuurd- en maak een wachtwoord aan. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met registratie. De registratielink aanklikken en de app vult zich met de gegevens.

Veel plezier met de Scipio-app!

Heeft u vragen over de app dan kunt u contact opnemen met het kerkelijk bureau.

Wensen rondom de uitvaartdienst

Samengesteld door ds. J.P. Greving

Wensen rondom de uitvaartdienst geeft u de mogelijkheid om na te denken over uw eigen uitvaart. Door uw eigen voorkeuren in te vullen, laat u nabestaanden iets van uw levensinspiratie na en ontlast u hen tijdens het voorbereiden van het afscheid.

Dit boekje wil helpen om het denkproces te structureren en aan te moedigen.  Hopelijk brengt dit boekje een waardevol gesprek op gang met de mensen die u lief zijn. Zodat zij na het afscheid tegen elkaar kunnen zeggen: wat goed dat we de moeite hebben genomen om samen van gedachten te wisselen over het leven dat geleefd is en over de waardevolle momenten die we deelden. Een moedig besluit om na te denken over een toch wel lastig onderwerp.

Het boekje Wensen rondom de uitvaartdienst is samengesteld door ds. J.P. Greving met fotos van Albert Kerssies. Grafische opmaak en uitgave is verzorgd door Designerie grafische vormgeving in Beilen, verkrijgbaar via de webwinkel

Rondje Remko

Samengesteld door ds. M.M. Hazeleger

In 2019 is ds Remko Veldman vertrokken naar Balkbrug/Avereest. Hij heeft als hobby het wandelen van pelgrimsroutes. Als afscheidscadeau heeft het predikantenteam hem daarom zo’n pelgrimstocht van 10 km door Beilen aangeboden; ‘Rondje Remko’.

Een route die we als pelgrimsroute ook aan het dorp Beilen aanbieden, als onderdeel van Rondje Beilen. Rondje Beilen is een netwerk van wandelingen in Beilen, waar een pelgrimswandeling nog aan ontbrak. Inmiddels is het boekje geschikt gemaakt voor algemeen gebruik en zouden er inmiddels al de eerste paaltjes in de grond moeten zitten. Het Coronavirus gooit ook hier zand in de raderen. Maar we willen u, juist in deze tijd ook, de kans geven om de route te lopen. Dus nu nog zonder paaltjes, maar mét boekje. Dat gaat prima.

De route gaat langs alle kerken in Beilen, en voert u dwars door de pastorale wijk van ds Veldman. Het boekje is te koop bij het kerkelijk bureau of via pgbeilen.nl, tabblad webwinkel voor € 3,50 (verzendkosten), we sturen het graag toe!

Webwinkel

In de webwinkel van onze gemeente kunt u naast bovenstaande boekjes ook collectebonnen bestellen. U betaalt via ideal en de collectebonnen worden aan u opgestuurd. Er is keuze uit:

€0,50, €1,00 en €2,00

Er is ook de mogelijkheid om aan de zondagse collectes te geven via tabblad giften