Zalencentrum Het Valkenhof

Het Valkenhof is het zalencentrum van de Protestantse Gemeente Beilen-Hijken-Hooghalen. In 2015 is het gehele zalencentrum grondig gerenoveerd en gemoderniseerd waarbij het een moderne uitstraling heeft gekregen.

Centrale ligging

Het Valkenhof in Beilen is centraal gelegen in Drenthe en Noord-Nederland. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen, gezien de ligging aan de A28 en de N381 en de spoorlijn Zwolle Groningen. Er is voldoende gratis parkeerruimte voorhanden. Mede hierdoor een prima locatie voor alle soorten bijeenkomsten, zoals vergaderingen, trainingen, cursussen, productpresentaties, jubilea, verjaardagen, workshops, uitvaart en familiebijeenkomsten. In het zalencentrum is een uitstekend uitgeruste keuken aanwezig. In overleg kan alle soorten catering geregeld worden.

De zalen

Het Valkenhof telt meerdere zalen. De capaciteit van deze zalen varieert van 10 tot  100 personen.

Zaal 1 en 2
Zijn voorzien van audio en presentatiefaciliteiten en biedt plaats aan respectievelijk 50 en 30 personen. Zaal 1 is te vergroten door zaal 2 toe te voegen tot een capaciteit van 100 personen. Samen met de centrale hal kan de capaciteit nog verder worden vergroot. Zeer geschikt voor recepties, condoleance, vergaderingen etc.

Zaal 3 en 4
Zijn uitermate geschikt voor vergaderingen  van resp. 16 en 12 personen (max).

Zaal 5 en 6
Zijn zeer geschikt voor workshop of feestjes.

Voor een overzicht van alle zalen klik hier voor een plattegrond.

centrale hal

Contactinformatie
Witte Valkenstraat 2  | 9411 LG Beilen

T  0593 522713  |  E  valkenhof@pgbeilen.nl