Gebedskring

Gebedskring

Vanaf april komt de gebedskring elke woensdagavond om 19.15 uur bij elkaar in Het Valkenhof. Wat zijn dat voor mensen die wekelijks tijd vrij maken om te bidden met elkaar?

Het zijn gelovigen uit verschillende kerken die elkaar vin-den rondom het Woord van God en van daaruit Hem wil-len groot maken, de lof toe zingen en de nood die er is voor Zijn Troon willen neerleggen.

Door te bidden sluit je je ogen voor de wereld om je heen en stap je met een been de hemelse troonzaal binnen. De wereld om je heen lijkt even niet meer te bestaan, je komt los van omstandigheden, zorgen en verdriet, ze lijken naar de kantlijn te bewegen. Voor een moment word je boven je bestaan uitgetild. Dat geeft rust en vrede.

 

Gebed is de brandstof voor je leven en daarmee ook voor je geestelijk welzijn. Gebed is het krachtigste wapen dat God ons in handen heeft gegeven in ons gevecht tegen de heerser van deze wereld. Dankzij het gebed zijn we in staat zijn Koninkrijk meer en meer gestalte te geven in het hier en nu. Daarom is het zo belangrijk om te bidden voor en met elkaar!

Kom sluit je aan en doe met ons mee!