VACATURES : Wij zoeken 2 predikanten (1,0 en 0,7 fte)

Protestantse Gemeente Beilen-Hijken-Hooghalen is op zoek naar 2 predikanten (1,0 en 0,7 fte)

PG Beilen-Hijken-Hooghalen is een brede, actieve gemeente met 2800 leden, waarin mensen van jong tot oud met veel enthousiasme vanuit hun geloof bezig zijn. Door het vertrek van twee predikanten zijn wij op zoek naar twee predikanten m/v, waarvan één voor 1.0 fte en één voor 0,7 fte, naast onze huidige predikant van 0.5 fte.

Binnen onze gemeente zijn er meerdere stromingen, waarvan wij de Midden-Orthodoxe en de Confessioneel-Evangelische willen benoemen. Wij zijn op zoek naar twee predikanten die zich kunnen vinden in deze genoemde stromingen.

We zoeken geen duizendpoot, maar juist twee predikanten, die elk vanuit hun eigen geloofsbeleving, in de verscheidenheid van onze gemeente de eenheid in Christus weten uit te dragen.

We verwachten dat u visie hebt, dat u met collega-predikanten, de kerkenraad en de diverse taakgroepen beleid maakt dat gericht is op een groeiende en bloeiende geloofsgemeenschap en op hoe wij in navolging van Christus ons dagelijks leven inrichten.

Onze gemeente wil een plaats zijn met ruimte voor mensen die vragen hebben over God en wat Zijn doel is met de wereld, en met ruimte voor mensen die twijfelen.

Waar ook plaats is voor mensen die graag willen groeien in het geloof. Die meer willen leren over Jezus en de rol van de Heilige Geest in hun leven.

Wij hechten er waarde aan dat ‘onze kerk’ ook door-de-week zichtbaar is in onze dorpen.

Afhankelijk van ieders kwaliteiten zal samen met de kerkenraad besloten worden hoe de juiste en gewenste taakverdeling eruit komt te zien.

Klik hier voor meer informatie over de vacatures, over PG Beilen-Hijken-Hooghalen of over de mensen die PG Beilen-Hijken-Hooghalen vormen. Ook kunt u contact opnemen met Corné Selles via 06 21 70 17 84.