Weekopeningen in ‘t Spectrum

De weekopeningen in het restaurant van het Spectrum zijn weer voor iedereen toegankelijk. Bewoners van ’t Markehuus en de Hofstaete zijn dus ook weer van harte welkom. Indien het niet lukt om op eigen gelegenheid te komen, is er de mogelijkheid om opgehaald te worden. U moet dit dan wel even kenbaar maken.

In de afgelopen periode waren er in de Hofstaete en ’t Markehuus ook maandsluitingen. Het was niet zo dat het storm liep. Desondanks waren het goede ontmoetingen. Oude en jonge talenten werden ingezet. Ik moet in dit opzicht denken aan de organisten. Mark Weurding begeleidde vaak de samenzang. Daarnaast heeft Gerda de Vrieze op haar eigen orgel een dienst begeleid. Mooi!

De reden voor het organiseren van deze samenkomsten was dat het tijdens de corona-periode niet mogelijk was om in het Spectrum samen te komen. Nu dit weer mogelijk is, bezinnen wij ons, als pastoraal team binnen het ouderenpastoraat, op de vraag in hoeverre het haalbaar is om deze samenkomsten te blijven organiseren. U hoort nog van ons.