Boerenbijeenkomst | 10 november 20.00 uur | Valkenhof

He boeren buurman / buurvrouw; ga je mee?

Boerenbijeenkomst in het Valkenhof te Beilen

Het zal niemand ontgaan zijn dat er rond het boerenbedrijf van alles gaande is. Er zijn ook in onze kerkelijke en burgerlijke gemeente Beilen nogal wat boeren die zich zorgen maken. Ze maken zich zorgen over de toekomst van hun bedrijf en hun gezin.

Op het nieuws, en langs de weg, zijn die zorgen zichtbaar.

Maar zorgen zitten niet alleen in een omgekeerde vlag. De stikstofcrisis kan ook onder je huid gaan zitten. We kennen de verhalen van boeren die zelfs depressief raken en de moed verliezen. Voor sommigen is het niet makkelijk om je zorgen onder woorden te brengen, en dan kan je vastlopen.

Luisterbijeenkomst donderdag 10 november in het Valkenhof.

In overleg met een aantal boeren uit onze kerk is gekozen om in de Valkenhof op 10 november, van 20.00 tot 22.00 uur een ontmoeting te hebben met boeren. Een bijeenkomst die we willen inzetten als ‘luisterbijeenkomst’.

We willen verhalen horen van boeren, over hoe ze omgaan met de situatie op dit moment, voor hun bedrijf, maar ook privé. Vanwege het karakter van de bijeenkomst zijn alleen boeren (incl. partners), en de predikant aanwezig. Je hoeft geen lid te zijn van de kerk om je uitgenodigd te voelen.

Doel: met elkaar verhalen delen, perspectief of het gebrek daaraan te delen en samen zoeken naar hoop en perspectief.

Help je ons mee dit bericht te verspreiden binnen de buurt? Vraag je boeren buur ook mee!
In geval van interesse geef je voor 9 november op bij Jolande Sonneveld: 06-18220683 of jolande_sonneveld@hotmail.com