Project Kelder Valkenhof

Kelder, zaal 6

Het Jeugdwerk kreeg het idee om de ‘Kelder’ van Het Valkenhof weer eens een opknapbeurt te geven. Dit is al heel wat jaren geleden en het kan wel wat aanpassingen en een nieuw likje verf gebruiken, ook materiaal moet vervangen worden. Hiermee willen we er (samen met vrijwilligers) voor zorgen dat de jeugd een gezellig jeugdhonk krijgt waar ze graag komen en waar andere groepen ook vaker gebruik van kunnen maken. Het streven is om in het nieuwe kerkelijk seizoen (september) de Kelder gebruiksklaar te hebben.

Acties

Aangezien er best wel wat kosten aan zijn verbonden, gaan we een aantal acties ondernemen om geld in te zamelen voor de verbouwing van de Kelder. We willen voor de jeugd o.a. graag een tafeltennistafel en/of een air hockey tafel aanschaffen voor meer vertier.

Zodoende heeft de jeugd van JOW VO op zondag 17 maart zakjes paaseieren verkocht na de kerkdienst. De gemeenteleden hebben ons goed gesponsord en daar zijn we erg blij mee! De jeugd helpt dus ook een handje mee en samen gaan we er wat moois van maken.

Er zullen vast nog wel wat acties op de agenda staan, zodat de basisschool jeugd (JOW 4-8) ook een handje kan helpen om wat geld in te zamelen voor wat leuks in de Kelder. Mocht u nu al een vrijwillige bijdrage willen doen? Natuurlijk kan dat, daar zijn we heel erg blij mee! Dit kan via de collectes in de Scipio-app of naar het bankrekeningnummer van PG Beilen NL81 RABO 0306 5816 47, o.v.v. kelder jeugdwerk. We houden u op de hoogte.