Adventsproject – een nieuw begin

Een nieuw begin

Tijdens de adventsperiode volgen wij weer het project van Bijbel Basics. Dit jaar met het thema: ‘Een nieuw begin’. God maakt een nieuw begin. Daarover gaat het in de verhalen die we lezen. De geboorte van Johannes en de geboorte van Jezus kondigen dit nieuwe begin aan. In hen komt de belofte van Gods nieuwe wereld dicht bij de mensen.

KND – XL *** 3 december *** Pauluskerk Beilen *** 1e advent

We willen het project graag met alle kinderen starten tijdens een KND‑XL. Een extra lange kindernevendienst zodat we lekker veel tijd hebben om naar het verhaal te luisteren en iets heel leuks te maken. Tijdens deze dienst zitten we met elkaar in de kelder. Trek dit keer niet je allernieuwste kleren aan, want we gaan wel een beetje kliederen. KOM JE OOK?

Elke week

Elke zondag tijdens advent maken we bij de kindernevendienst iets leuks voor in de kerstboom. Elke week iets anders maar elke week past het bij het kerstverhaal. Dus als je elke zondag komt heb je met kerst een hele mooie boom. Of slinger, want wat we maken kan je bijvoorbeeld ook op je kamer hangen aan een lijntje.

We zouden het gezellig vinden als jullie vaak komen!

 

Groetjes,

Leiding Kindernevendienst, PG Beilen