Kindernevendienst

Kindernevendienst

Tijdens de lockdown is er geen kindernevendienst. De leiding van de kindernevendienst maakt elke week een filmpje waarin het thema van die zondag uitgelegd wordt.
 
Contactinformatie  kindernevendienst@pgbeilen.nl

De leiding van de kindernevendienst maakt elke week een filmpje waarin het thema van die zondag uitgelegd wordt.

Adventsproject – een nieuw begin

Een nieuw begin Tijdens de adventsperiode volgen wij weer het project van Bijbel Basics. Dit jaar met het thema: ‘Een nieuw begin’. God maakt een nieuw begin. Daarover gaat het in de verhalen die we lezen. De geboorte van Johannes en de geboorte van Jezus kondigen dit nieuwe begin aan. In hen komt de belofte

Lees verder »

Kaatje en Deetje | zondag 12 november

Kaatje en Deetje hebben heel veel snoepjes gekregen met Sintmaarten, omdat ze zo mooi gezongen hebben. Maar waarom zingen we eigenlijk in de kerk zo vaak? Bekijk de vlog op https://www.facebook.com/pgBeilenHijkenHooghalen Deze zondag staat Psalm 148 centraal: alles en iedereen in de hemel en op de aarde moet zingen voor God.

Lees verder »

Kaatje en Deetje | zondag 5 november

Kaatje schrijft nog meer brieven, totdat Deetje haar potlood afpakt. Wat gebeurt er nou? Bekijk de vlog op https://www.facebook.com/pgBeilenHijkenHooghalen Op deze zondag staat Romeinen 8:31-39 centraal: God houdt van ons, en niets en niemand kan zijn liefde voor ons veranderen

Lees verder »

Kaatje en Deetje | zondag 29 oktober

Deetje zit bij de brievenbus te wachten op post… Zal er wat leuks in de brievenbus komen? Bekijk de vlog op https://www.facebook.com/pgBeilenHijkenHooghalen Op deze zondag staat Romeinen 3:21-31 centraal: Paulus schrijft dat God mensen wil redden, door Jezus Christus. Mensen worden niet gered door zich aan de wet te houden, maar door te geloven.

Lees verder »

Kaatje en Deetje | zondag 22 oktober

Kaatje schrijft een brief aan iemand die ze graag iets leuks wil vertellen. Bekijk de vlog op https://www.facebook.com/pgBeilenHijkenHooghalen  Op deze zondag staat Romeinen 1:1-7 centraal: aan het begin van zijn brief aan de christenen in Rome groet Paulus zijn lezers.  

Lees verder »