Help je mee om de kerk te ondersteunen?

Begin januari wordt traditiegetrouw de actie Kerkbalans gehouden in onze gemeente. Onze kerk is voor veel gemeenteleden van grote betekenis. Dat moment in de week waarop we samenkomen om te zingen, het geloof met elkaar te delen en tot rust te komen, is voor velen van ons niet weg te denken.

Tegelijk is het een plek van waaruit we zorgen voor de mensen om ons heen. We zijn dankbaar dat we zo van betekenis mogen zijn voor elkaar en voor de samenleving.

We zijn verheugd ook dat we dat mogen doen met 2 nieuwe predikanten!

We hebben uw steun nodig. Alles wordt duurder, dat kunnen we in onze begroting ook merken! Als kerk hebben we graag een gezonde financiële basis, we hopen dat u daar rekening mee houdt in de overweging wat u voor de kerk dit jaar geeft.

Verandering kerkbalans

Actie Kerkbalans

Voorheen bestond de toezegging voor Actie Kerkbalans uit drie delen, te weten Kerk, Werelddiaconaat en Zending. Het totaalbedrag hiervan maakte u over aan de kerk.

Vanaf heden is de toezegging en betaling bij de Actie Kerkbalans alleen voor onze eigen kerk. (De Diaconie zal op een ander moment een inzameling voor Werelddiaconaat en Zending houden)

Deze loskoppeling vergroot de transparantie van het doel van uw gift.

Periodieke gift

Uw bijdrage aan Kerkbalans is (deels) aftrekbaar voor de belasting. Geeft u een periodieke gift? Dan kunt u het volledige bedrag aftrekken. Zo krijgt u van de belastingdienst meer terug. U leest hier alles over op Anbi pagina van deze website.

Hier kunt u het formulier downloaden of u kunt een formulier ophalen bij het kerkelijk bureau.

Hoe kunt u uw toezegging doen

De leden zonder E-mail-adres ontvangen de actie Kerkbalans in een envelop door de brievenbus. De kerkbalans-bezorger komt het antwoord weer bij u ophalen. Of u kunt uw toezegging via deze website, klik hier

De leden die de actie Kerkbalans via E-mail ontvangen kunnen digitaal de toezegging doen via de website, klik hier

Hier geef je voor...

Het is zo belangrijk dat kinderen en jeugd zich thuisvoelen in onze gemeente. Er wordt veel georganiseerd, zoals de JOW clubs, maar ook is er iedere zondag kindernevendienst in de wijkgemeente Beilen. Je kunt in deze video zien hoe gezellig ze het hebben.

 

Filmpje gemaakt door Dafna Wiegers