God op reis?! – Zangdienst – Zondag 30 juni – 19.00 uur – Stefanuskerk

25 jaar Beilen zingt. ( 1979 -2024)

God op reis?!
De vakantieperiode begint weer en menigeen gaat voor korte of lange tijd op reis. Anderen blijven thuis, maar veel dingen ook in kerkelijk Beilen en omgeving gaan op een laag pitje.
De werkgroep Beilen zingt organiseert op zondag 30 juni de laatste zangdienst voor de grote vakantie. De voorganger van deze zangdienst , Ds. Pieter Dekker uit Meppel koos als thema voor deze zangdienst : “God op reis ?!”

Ben u ook zo benieuwd wat hij daarmee bedoelt, gaat God ook op reis ?
Kom mee doen in de oude dorpskerk aan de Prins Hendrikstraat in Beilen om samen met anderen een groot koor te vormen en te genieten van de fantastische akoestiek in de Stefanuskerk en het gerestaureerde van Oeckelenorgel.
De werkgroep heeft een aantal bekende liederen uitgekozen, die passen bij het thema en uit volle borst kunnen worden meegezongen.
De vocale medewerking in deze dienst komt van het Christelijk Mannenkoor Beilen, die een aantal bekende Geestelijke liederen apart maar ook samen met alle aanwezigen worden gezongen.
Het Mannenkoor staat onder leiding van de nieuwe dirigent Arnold Jonker uit Groningen. Ronald IJmker uit Nieuwlande, 1 van de vaste begeleiders van het mannenkoor, organist, pianist en ook koordirigent staat garant voor een perfecte begeleiding van zowel koor en samenzang.

De dienst begint om 19.00 uur maar zoals gebruikelijk beginnen we al een kwartier voor die tijd met samenzang en zal ook het mannenkoor een lied ten gehore brengen.
De werkgroep verwacht weer dat velen ervoor zullen zorgen dat ook de laatste plaats in de Stefanuskerk bezet is.

We hopen u allen te begroeten,
Werkgroep Beilen zingt.

(Na de vakantie op 1 september is de volgende zangdienst olv. Marco Bijdevaate met Gereformeerd Mannenkoor Adoramus uit Hoogeveen, Ruth Pos uit Nijeveen zal dan het orgel en de vleugel bespelen.)