Startweekend 11 & 12 september

Het thema van het startweekend dit jaar is ‘Van U is de toekomst’. Dit thema staat het hele kerkelijke seizoen centraal. Diverse activiteiten zullen vanuit dit thema belicht worden.

We hebben niet alleen een startzondag, maar ook een startzaterdag. Op zaterdagmiddag 11 september is een klimactiviteit voor de kinderen van de groepen 5 t/m 8. ‘s Avonds is, voor jong en oud, de pubquiz. Deze is voorlopig zowel vanuit de kerk in Beilen als in Hijken en ook digitaal. In de avond is er de dropping voor de jongeren van klas 1 t/m 4.

Op zondag 12 september hebben we eerst om 10.00 uur de startdienst in zowel de kerk van Beilen als in Hijken. In beide kerken wordt in deze dienst afscheid genomen van ambtsdragers en zullen nieuwe ambtsdragers bevestigd worden. Na beide diensten is er een puzzeltocht en een wandeltocht en een kinderactiviteit voor de kindernevendienstgroepen 3 t/m 8. Om ongeveer 13.00 uur is er een gezamenlijke afsluiting. De activiteiten op zondag, na de kerkdienst, vinden plaats op het erf van de familie Doornbos aan het Oranjekanaal in Hijken.

Dit is in vogelvlucht het globale programma voor het startweekend. Later volgt het definitieve programma met aanvangstijden. Dan kunt u zich ook aanmelden voor de verschillende activiteiten. Noteer deze data alvast op uw kalender of in uw agenda zodat we met velen tegelijk starten met het nieuwe kerkelijke seizoen.