‘Rondje Remko’ op de borden

Het is al weer ruim 2 jaar geleden dat ds. Remko Veldman afscheid van onze gemeente nam en als dank Rondje Remko, een pelgrimsroute door Beilen, cadeau kreeg.

 

Rondje Remko, een pelgrimsroute door Beilen voorzien van bewegwijzering

Het Rondje (van) Remko is nu onderdeel van de andere routes van Rondje Beilen. Door veel inzet van vrijwilligers en subsidies is de routen nu ook zonder routebeschrijving te volgen. Er zijn prachtige routebordjes gemaakt. Deze ± 70 bordjes hangen nu op zichtbare plaatsen langs de route op (lantaarn)palen.

 

Loopt u ook onze Pelgrimsroute door Beilen?

Er zijn ook boekjes met de routebeschrijving verkrijgbaar op het kerkelijk bureau, of te bestellen via onze webwinkel. Er volgt nog een officiële opening, deze staat gepland op zaterdag 23 oktober. Meer informatie hierover volgt.

 

Over Rondje Remko

In 2019 is ds Remko Veldman vertrokken naar Balkbrug/Avereest. Hij heeft als hobby het wandelen van pelgrimsroutes. Als afscheidscadeau heeft het predikantenteam hem daarom zo’n pelgrimstocht van 10 km door Beilen aangeboden; ‘Rondje Remko’.

Een route die we als pelgrimsroute ook aan het dorp Beilen aanbieden, als onderdeel van Rondje Beilen. Rondje Beilen is een netwerk van wandelingen in Beilen, waar een pelgrimswandeling nog aan ontbrak. De route gaat langs alle kerken in Beilen, en voert u dwars door de pastorale wijk van ds, Veldman.
Het boekje is te koop bij het kerkelijk bureau of via pgbeilen.nl, tabblad webwinkel voor € 3,50, we sturen het graag toe!