Inzameling Voedselbank weer opgestart

Met de afloop van de vakantie is ook de rustperiode van de inzameling voor de Voedselbank voorbij. Omdat de coronamaatregelen nog steeds gelden, blijft de inzameling ongewijzigd.

 

U kunt weer houdbaar voedsel inleveren

De voorraad bij de Voedselbank is tijdens de vakantieperiode geslonken, daarom beginnen we opnieuw met de inzameling. U kunt weer houdbaar voedsel etc. inleveren. Hierbij valt te denken aan: groenten, fruit, vlees, vis, soep in glas of blik, maar ook rijst, pasta’s, bruine bonen, aardappelpuree, meel, bak -en braadolie, houdbare zuivel, koffie (pak 250 gr.), thee, koffiemelk, suiker, beschuit, ontbijtkoek, broodbeleg etc. Ook welkom zijn spullen voor persoonlijke hygiëne zoals tandpasta en tandenborstels, zeep, waspoeder, shampoo etc.

 

U kunt dit wekelijks inleveren op maandag- en woensdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur
in de hal bij de ingang van het Kerkelijk Bureau in Het Valkenhof

Daar staan kratten klaar, waarin u uw spullen kunt neerleggen. Ook vergaderaars die doordeweeks – dus niet op zondag – Het Valkenhof bezoeken, kunnen op die plek hun bijdrage in de vorm van boodschappen kwijt. We hopen zo de actie die tijdens de vakantie is opgeschort opnieuw op te starten, zodat we voor onze medemensen die van de voedselbank afhankelijk zijn, als kerkelijke gemeenschap weer iets kunnen betekenen.

 

Onze hartelijke dank voor uw bijdrage