Een gebed voor pelgrimage

Een uitnodiging voor een avontuurlijke reis

Over zoeken en vinden als een pelgrim. Een pelgrim zijn we natuurlijk allemaal maar de een is wat meer honkvast dan de ander.

In de bijeenkomsten gaan we terug naar de essentie van zoeken, bidden, eenvoud en vertrouwen. Hiervoor  luisteren we naar en verdiepen we ons in het waar gebeurde verhaal van een Russische pelgrim. Als luisterboek eens opgenomen en uitgezonden door Radio Maria.  Deze pelgrim legde 100 jaar geleden een lange voettocht af om het geheim van het Jezusgebed te vinden. 

Op de avonden komen bidden, kerkvaders, Rusland, je relatie met God en de ander  en natuurlijk onze eigen reiservaringen voorbij.  Het zullen avontuurlijke en wat creatieve avonden worden, met wie weet een prachtige pelgrimage als afsluiting!

Waarschijnlijk  zo’n tien avonden, een keer per maand. Ik hoop te kunnen beginnen in november en waarschijnlijk in de zaal van de St. Willibrordkerk. Je kunt je opgeven  per mail  of Whats App.  Heb je voorkeur voor bepaalde avonden juist wel of niet, laat dat dan vooral ook weten. Ik ga puzzelen en kijken wat er mogelijk is.

Ik hoop tot in november!

Wiebrand Boonstra

wlboonstra@planet.nl
06-45283668