De nieuwe Petrus-uitgave ‘Vaste grond’

‘Van U is de toekomst’, luidt het nieuwe jaarthema van de Protestantse Kerk. We mogen leven in vertrouwen. Maar hoe doe je dat precies? De nieuwe Petrus-uitgave ‘Vaste grond’ biedt inspiratie.

We kunnen ons als mensen eindeloos zorgen maken. Over ons geluk en ons ongeluk, over ons werk en onze carrière, over onze kinderen en kleinkinderen, over onze gezondheid en ons sterven. Als reactie daarop proberen we vaak krampachtig ons leven te sturen.

 

Vertrouwen en overgave

De Bijbel laat ons zien dat er ook een andere houding mogelijk is. Een houding van vertrouwen en overgave, in de wetenschap dat de toekomst in Gods hand is. Hoe oefenen we ons in dat geloofsvertrouwen? In de nieuwe Petrus-uitgave ‘Vaste grond’ zoeken predikanten Marleen Blootens, Piet de Jong, Pim Brouwer en Corine Beeuwkes handvatten in de levens van verschillende mannen en vrouwen in het Oude en Nieuwe Testament. Wat kunnen wij vandaag de dag leren van hun ervaringen?

 

Bestel een gratis exemplaar

Het boekje ‘Vaste grond’ is een uitgave van de Protestantse Kerk in Nederland, bij het jaarthema ‘Van U is de toekomst’. Het boekje bevat korte overdenkingen, (gespreks)vragen, citaten en gebeden rondom het thema ‘Vertrouwen’.

Eén exemplaar is gratis te bestellen via: petrus.protestantsekerk.nl/vastegrond.