Afscheid van kerkgebouw Het Kompas in Hooghalen

De kerkenraad van PG wijkgemeente Hijken-Hooghalen nodigt u uit op zaterdag 30 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in kerkgebouw het Kompas. 

 

Het Kompas is vanaf 1 november 2021 te huur voor derden

Het zal geen dienst meer doen als kerkgebouw voor PKN Hijken Hooghalen. De zondagsdiensten worden vanaf 1 november elke zondag gehouden in kerkgebouw de Antenne in Hijken.
Het Kompas heeft vanaf 1973 dienst gedaan als kerk voor de Hervormde Kerk in Hooghalen. Het gebouw werd toen nieuw gebouwd als vervanging van het oudere gebouw. Vele dorpsbewoners hebben zich destijds ingezet het mogelijk te maken het Kompas te bouwen.

Vanaf 2011 werden hier diensten gehouden van PKN Hijken Hooghalen.

 

Zaterdag 30 oktober 2021 nemen we afscheid

van het voor ons zo fijne en vertrouwde kerkgebouw. We nodigen U van harte uit dit samen met ons te doen.

Vanaf 14.00u is er gelegenheid rond te kijken in Het Kompas

We kunnen met elkaar koffie en thee drinken en herinneringen ophalen. Er is een impressie te zien van foto’s, film en oude dia’s over het gebouw en zijn gebruikers Ook is er een filmpje te zien van de schoolkinderen van de school met de bijbel uit Hooghalen ongeveer 25 jaar geleden. Misschien ziet U hier 1 van uw ouders of uzelf als kind. 

Zanggroep Resin zingt enkele liederen tijdens het afscheid

Destijds is zanggroep Resin opgericht door leden van de Hervormde Kerk Hooghalen. 

 

Stuur uw foto’s en beeldmateriaal

Wellicht heeft uzelf nog foto’s, beeldmateriaal heeft van een gelegenheid die u in het Kompas meemaakte. Bijvoorbeeld van uw bruiloft, doop van kinderen of een andere dienst.

We vragen of we deze foto’s of filmbeelden mogen tonen op deze zaterdag 30 oktober. Uiteraard krijgt u uw materiaal weer netjes terug. Heeft u zo’n mooie, leuke foto dan kunt u contact opnemen met : Albert Piel tel  06 55 33 60 25 of een e-mail sturen naar albertpiel@gmail.com 

 

Op zondag 31 oktober is de laatste kerkdienst in het Kompas in Hooghalen

De dienst begint om 10.00u. Ds. Patrick de Vries is de predikant.