De zondagse erediensten blijven online

In ieder geval tot en met 31 mei (pinksterzondag) zal de predikant samen met een ambtsdrager, geluid- en opname personen en eventueel koster de erediensten verzorgen. 

Kids-challenge | Doe je mee?

Hallo allemaal, 

Door alle coronamaatregelen kunnen we al en tijdje niet naar de kindernevendienst. Daarom hebben wij wat leuks bedacht: 

Kids challenge 2020

Iedere week plaatsen wij een challenge speciaal voor kinderen. Onder het kopje, Kinderen 4 -12 jaar, vind je iedere week 

  • een leuke Kids-challenge;
  • het materiaal van BijbelBasics (het verhaal van de week met alle verwerkingen);
  • de resultaten van de Kids-challenge van de vorige week;
  • een liedje dat er mooi bij past. 

Doen jullie mee? Heel veel plezier alvast. Wij kijken uit naar jullie inzendingen (stuur je foto's naar kids@pgbeilen.nl)!

De 1e challenge staat al voor je klaar : Zondag 24 mei
Groetjes, leiding van de kindernevendienst 

Zaterdag 30 mei | 19.30 uur : De 2e grote online gemeentequiz

Ook nu zijn er weer 40 vragen. Deze keer bedacht door een select gezelschap uit onze gemeente. Meer hierover hoor je uiteraard tijdens de quiz :. Online kun je via Zoom medegemeenteleden begroeten en zo samen meedoen aan de quiz.

Doe je mee?
Vanaf
19.00 uur kan je inloggen. De quiz start om 19.30 uur. We gebruiken het programma Zoom om de quiz en elkaar te kunnen zien via online ‘videobellen’. Het online spelprogramma Kahoot! gebruiken we om de antwoorden te geven. Lees hieronder hoe je deze programma’s kunt installeren.

De zoom link voor de gemeente quiz is : https://us02web.zoom.us/j/84763261261 Deze link wordt ook op facebook gedeeld. De quiz is ook te volgen via www.kerkomroep.nl. Je kunt dan alleen niet meespelen, omdat kerkomroep een vertraging heeft van enkele minuten.

Inspiratie halfuurtje op woensdagavond

Het klokgelui op de woensdagavonden is beëindigd. Afgelopen dinsdag 5 mei hebben de klokken van hoop
en troost voor het laatst geklonken van 12.00 – 12.15 uur.

Het luisteren naar muziek, gedicht of tekst gaat wel door, te beluisteren via kerkomroep.nl.
U kunt eraan deelnemen door uw lied of tekst of gedicht wat u mooi vindt door te geven. Per mail naar: inspiratie@pgbeilen.nl of per telefoon via 0593 523 201.

De teksten of liederen worden opgenomen en via kerkomroep.nl uitgezonden. Elke woensdagavond van 19.15 tot ongeveer 19.45 uur.

Online kerkdiensten op verschillende manieren

Vanuit kerkomroep.nl en kerkdienstgemist.nl ontvingen we informatie over het uitzenden van de kerkdiensten. Live uitzendingen vergen standaard al veel capaciteit. Daarnaast zijn er veel meer kijkers dan voorheen. Voor de live uitzendingen is extra capaciteit beschikbaar gesteld, maar ook dat kent zijn grenzen.

PG Beilen-Hijken-Hooghalen heeft een abonnement voor maximaal 50 kijkers die de beelduitzending gelijktijdig live kunnen volgen. Voor Hijken-Hooghalen is dat aantal iets naar boven bijgesteld. Men geeft aan, dat het aantal gelijktijdige kijkers bij een live uitzending tot dat aantal wordt beperkt. Voor live audio ontvangst is er geen beperking. Dus alleen luisteren kan altijd. Het achteraf bekijken van een opgenomen kerkdienst kent ook geen beperking in aantal gelijktijdige kijkers.

U heeft meer kans de dienst live te kunnen volgen als u de app van de betreffende website downloadt.

Er is nu ook een speciale Facebook-pagina aangemaakt voor onze kerkdiensten
U kunt de online dienst ook live volgen of terugkijken via  https://www.facebook.com/PGBeilenLive/

Corona update 25 maart 2020

De maatregelen gelden voor wijkgemeente Beilen en wijkgemeente Hijken-Hooghalen

Alle geplande activiteiten gaan niet door, m.u.v. Gewijde Ruimte. De gebruikelijke deelnemers (een heel kleine groep) blijft de woensdagen bij elkaar komen voor gebed met in acht neming van alle maatregelen van de overheid. Ook de weekopening in het Spectrum gaat tot nader orde niet door.

Erediensten
De komende ochtend-erediensten t/m 5 april zullen kortere erediensten worden met eigen predikant en muziek. Er zal 1 ambtsdrager aanwezig zijn. U wordt wederom uitgenodigd de dienst digitaal of via kerktelefoon mee te maken.

Stille week
In de stille week zijn er voor wijkgemeente Beilen 's avonds om 18.30 uur iedere avond, vanaf zondag (palmpasen), korte meditaties vanuit de Pauluskerk. In de wijkgemeente Hijken-Hooghalen is op Witte Donderdag en Goede Vrijdag een viering om 19.30 uur. U kunt deze vieringen via de gebruikelijke kanalen volgen.

Bereikbaarheid van het kerkelijk bureau

Het kerkelijk bureau is voorlopig alleen te bereiken op onderstaande manieren:

Vanwege de overheidsrichtlijnen rond het corona virus is besloten het bureau fysiek te sluiten. De medewerkers werken vanaf huis. Contact:

  • Bellen naar het gewone telefoonnummer van het kerkelijk bureau: 0593-523201. Dit nummer is doorgeschakeld, dus er wordt opgenomen.
  • Schrijven kan ook naar Postbus 155, 9410 AD Beilen

We hopen op uw begrip.

Namens de kerkenraad, Gerard Glastra

Waarom u moet inloggen op deze website

Vanaf maandag 5 november zijn Contactbrieven en Op weg alleen te lezen voor geregistreerde gebruikers.

Ook onze website moet voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit zal zijn uitwerking hebben op artikelen en documenten met privé gegevens van de leden van onze gemeente. Wanneer u deze artikelen of documenten wilt lezen of downloaden zult u daarom moeten inloggen. Wanneer u nog geen inlogcodes hebt kunt u zich registreren. Registreren is alleen mogelijk voor leden van onze gemeente. 

Contact

Bezoekadres

Witte Valkenstraat 4
9411 LG Beilen

Postadres

Postbus 155
9410 AD Beilen

Contactformulier

Agenda